VELKOMMEN I DEN GAMLE KØBMANDSGÅRD – VI SAMLER PÅ TILFREDSE KUNDER!

Kom og få en unik møbeloplevelse i vores 3.000 m2 store møbeludstilling i Den gamle Købmandsgård fra år 1710 – en oplevelse i sig selv!

Den gamle Købmandsgård er en to-etagers anselig bindingsværksbygning, der strækker sig fra Teglgårdsvej til Sankt Annagade. Dens ældste 22 fag mod nord er fra Renæssancen, mens den sydlige ende og længen mod Sankt Annagade er yngre. Det udkragede andet stokværk bæres af knægte med volutmotiv. Facaden brydes af en malerisk lille karnap med hjelmformet tag. Endvidere er der Louis 16. udsmykninger af en lokal á la greque-snedker.
Købmandsgården indeholder nu en møbelforretning. Bygningens tage blev beskadiget af en brand i 2007, men er nu genopbygget.

Vi præsenterer et bredt udvalg af klassiske og moderne møbler til alle husets rum,
samt væg-til-væg tæpper fra  EGE, MIGADAN, ERIKSEN og flere andre leverandører – din total-løsning!

Vores udgangspunkt er altid dig som kunde og vi er kendt for den gode service, af uddannede møbelsælgere.
​Vi leverer møblerne GRATIS, samlet og opstillet i dit hjem​.!

Levering

GRATIS LEVERING I HELE DANMARK (brofaste øer) ved køb over kr. 2000,-.
Vi sørger gerne for sikker og skånsom transport af møblerne til din bolig. Ønsker du det, hjælper vi gerne med montering og opstilling, og vi bortskaffer selvfølgelig alt emballagen.

Pleje og vedligeholdelse

Hos os får du vejledning om den rette pleje af dit nye møbel. Vi fører et stort udvalg i plejemidler. Er uheldet ude giver vi gerne gode råd om pletfjerning mv.

Indretning

Har du spørgsmål vedrørende indretning af dit hjem står faguddannet personale gerne til rådighed.

Reklamationsret

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb. Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder.

Der tages forbehold for trykfejl, udsolgte varer, manglende leveringer og prisændringer.

Service

Hos Den gamle købmandsgård er du sikker på fuld service fra du besøger vores udstilling, til møblerne står, som de skal i dit hjem.